Vzděláváme se - Akustika kancelářských prostor

Akustika v administrativních prostorách je nedílnou součástí projektu úprav interiérů. Šíře řešení však neustále narůstá, objevují se nové a nové prvky, které pomáhají nalézt optimální úroveň akustického komfortu. Na základě uvedeného jsme se dohodli s partnerskou společností SilentLab na uspořádání prezentace na uvedené téma s cílem rozšířit nabídku moderních způsobů řešení akustiky v interiérech.

akustika-SilentLab-moderní-kanceláře-přednášky-CAPEXUS-kanceláře

Přednáška

V roku 2016 se pod vedením Ing. Jana Kaňky – partnera společnosti SilentLab, která se dlouhodobě zabývá poradenstvím v oblasti akustiky a snižování hluku a výrobou vlastních akustických produktů, uskutečnila pro zaměstnance společnosti CAPEXUS přednáška na téma řešení akustiky v interiérových prostorách

akustika-SilentLab-přednášky-akustické-paravány-mikro-kanceláře-CAPEXUS-kanceláře

Fungování akustiky

Přednáška zahrnovala vše od základů fungování akustiky po novodobé způsoby řešení se zaměřením na prostory kanceláří, recepcí či vstupních lobby. Bylo představeno hned několik funkčních řešení, která jsou nejvíce vhodná pro tyto typy prostor, mezi nimi například řešení za pomoci stropních či stěnových obkladů, paravánů, mikro kanceláří či nástěnných telefonních budek. 

.

SilentLab-akustika-paravány-mikrooffice-moderní-pracovní-prostředí-CAPEXUS-kancelář

Akustické řešení

Přednáška byla velkým přínosem jak pro naše architekty, tak pro členy developerského týmu, kteří díky ní a současně ve spolupráci se společností SilentLab budou moci našim klientům nabídnout to nejlepší akustické řešení pro jejich kancelářské prostory.
 

Pro více informací o akustice navštivte stránky společnosti SilentLab.


Publikované: 7. 3. 2016

Zaujal vás tento článok? Zdieľajte ho.