Monika Younis posiluje CAPEXUS. Obsadí pozici Relationship Manager

Pražská kancelář společnosti CAPEXUS, která navrhuje a realizuje kancelářské a obchodní prostory, posiluje svůj obchodní tým. Nově vytvořenou pozici Relationship Manager obsadí Monika Younis, jež mimo jiné působila 11 let ve firmě Cushman & Wakefield.

CAPEXUS-kanceláře-moderní-interiér-relationship-manager-designové-kanceláře

Hlavním úkolem nově vytvořené pozice Relationship Manager bude vyhledávání nových obchodních příležitostí, ať už na straně majitelů budov či nájemců.

Během práce pro Cushman & Wakefield prokázala Monika svou profesionalitu. Těším se, že díky dlouholetým zkušenostem v jednání s nájemci nám pomůže s utužením vztahů právě s touto skupinou klientů.
Daniel Matula, Managing partner, CAPEXUS
CAPEXUS-kanceláře-moderní-interiér-relationship-manager-designové-kanceláře

Monika Younis má více než 20letou zkušenost na realitním trhu. Ve firmě Cushman & Wakefield působila mimo jiné jako Head of Tenant Representation.                

Ing. Monika Younis vystudovala obor Mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Působení ve společnosti CAPEXUS je pro mě novou výzvou. Potřeby širokého spektra našich klientů se neustále vyvíjí a spolu s kolegy se velmi ráda zasadím o jejich plné pokrytí. Těším se na zužitkování zkušeností jak ze světa komerčních nemovitostí, tak z působení v rezidenční oblasti.
Monika Younis, Relationship Manager, CAPEXUS

O společnosti

CAPEXUS je předním hráčem na trhu komerčních interiérů ve střední Evropě. Pro klienty využívající kancelářské a obchodní prostory zajišťuje komplexní design & build služby sledující poslední trendy na poli architektury, prostorového uspořádání a interiérového vybavení.

Více než 70 profesionálů, kteří se specializují na architekturu, design, pracovní prostředí, stavební realizaci, technologii budov a dodávku interiérů na klíč, vytvořilo během 8 let na trhu nové pracovní prostředí pro více než 400 firem od velkých korporací po mladé dynamické startupy. Ročně CAPEXUS realizuje více než 130 000 m2 prostor.


Autor: Petr Bořuta

Publikováno: 12. 6. 2019

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.