CAPEXUS posiluje obchodní oddělení. Michaela Miženková obsadí pozici Relationship Manager

Společnost CAPEXUS, která navrhuje a realizuje kancelářské a obchodní prostory, posiluje svůj obchodní a konzultantský tým.
Pozici Relationship Manager obsadí Michaela Miženková, jež mimo jiné dříve působila ve firmě CBRE. Monika Younis, která na pozici Relationship Manager nastoupila v červnu 2019, celý obchodní a workplace consultancy tým nově vede.

Nová kolegyně

Michaela Miženková bude mít na starosti konzultantskou podporu, rozvoj klientské báze, hledání nových příležitostí
a péči o obchodní partnery. S Michaelou Miženkovou se počet zaměstnanců firmy CAPEXUS v české i slovenské pobočce zvýšil na 100.

Kanceláře nejsou jen o hezkém designu. Obzvláště v této době klienti potřebují podporu. Úkolem Michaely bude nájemcům poradit s dlouhodobou workplace strategií a s tím, jak by na měnící se situaci měli reagovat.
Daniel Matula, jednatel společnosti CAPEXUS
Pohled na macbook a životopis

Michaela Miženková (28) vystudovala obor Business Administration na University of New York in Prague
a v současnosti na Vysoké škole ekonomické v Praze směřuje k získání titulu MBA v oboru Nemovitosti a jejich oceňování. První zkušenosti v oboru nemovitostí nasbírala ve firmě Penta Investments. Před nástupem do společnosti CAPEXUS působila více než 4 roky v konzultantské společnosti CBRE, kde poslední rok a půl zastupovala nájemce.

Publikováno: 20. 10. 2020

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.