Živé prostředí EP Energy Trading

Lokalita

Prague City Center

Klient

EP Energy Trading

Plocha

750 m²

Realizace

9/2O16

Další originální realizací společnosti CAPEXUS jsou nedávno dokončené administrativní prostory pro společnost EP ENERGY TRADING, a.s.

Pohled na chodbu, ve které je k vidění oddělení zasedacích místností pomocí prosklených příček, zároveň jsou místnosti odděleny různými typy a barvami kobercových dlaždic.

Kompletní návrh

Zázemí společnosti EP ENERGY TRADING, a.s. prošlo rozsáhlou rekonstrukcí. Kompletního architektonického návrhu prostor se zhostil náš architekt Ing. Arch. Jan Andrle. Jednotlivé části open space jsou členěny atypickým nábytkem a skleněnými příčkami, které oddělují zasedací místnosti a relax koutky. Dominantním prvkem interiéru je především reprezentativní recepce.

Malá zasedací místnost pro menší týmy s zelenými kancelářskými židlemi, barevnými kobercovými dlaždicemi a tabulemi na psaní na dvou zdech.

Komfort s koberci

Důraz byl kladen i na kancelář generálního ředitele. Styl interiéru byl značně ovlivněn nejmodernějšími trendy. Mezi hlavními požadavky klienta bylo použití kvalitních koberců, vytvoření reprezentativních prostor a dostatek zasedacích místností s nadstandardními akustickými vlastnostmi pro maximální komfort jejich uživatelů.

Pohled do openspace kanceláří převážně bílém provedení, které oživují mechové čtverce na stěnách a kobercové čtverce ve fialové a zelené barvě.

Oživení přírodou

Zajímavým prvkem v rámci konceptu architektury je mumifikovaný zelenkavý mech na stěnách, který interiéry doslova oživuje. Celý prostor je vybaven kombinací nábytku v bílém a hnědém dekoru dřeva s koberci v korporátních barvách. Kobercové čtverce se zajímavým prvkem odstínů podtrhují celý interiér. Dodavatelem koberců je náš partner společnost VOXFLOR. Větší část nábytku byla vyráběna na míru. Vybrané židle pocházejí od španělského výrobce ACTIU.

Zasedací místnost, které dominují zelené a fialové kobercové dlaždice, na kterých je podlouhlý bílý zasedací stůl s černo-bílými kancelářskými křesílky.

Prague City Center

Budova Prague City Center se nachází ve velmi dobře dostupné lokalitě v centru Prahy. Poloha je velmi výhodná jak z pohledu občanské vybavenosti, tak i díky skvělé dopravní dostupnosti. V blízkosti se nachází zastávky tramvaje, autobusu, tak metra (Florenc, Náměstní Republiky). Zároveň se nachází v klidném prostředí, mimo hlavní turistický ruch.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.