Hravý prostor pro práci i relax AXA Laboratory

Lokalita

Lazarská 8 - Praha

Klient

AXA

Plocha

1 000 m²

Realizace

8/2O16

V projektu AXA Laboratory se nám podařilo potvrdit, že dnes již práce i zábava mohou jít ruku v ruce. Společnost AXA Laboratory si je vědoma skutečnosti, že poskytne-li zaměstnancům kreativní a účelově různorodý prostor, zaměstnanci jsou spokojenější a tím i produktivnější, což se pozitivně odrazí na fungování společnosti.

Relaxační zóna s velkou pohovkou v hořčicové barvě a dalšími barevnými prvky interiéru je velmi dobře prosvětlena díky velkým okenním tabulím.

Práce hrou

V dnešní uspěchané a pracovně nabité době se AXA Laboratory rozhodla pro své zaměstnance vytvořit v rámci jednoho objektu nejen prostředí pro práci, ale i část věnovanou odpočinku. CAPEXu tak byly ponechány volné ruce pro kreativní činnost. Projekt se nese v duchu pracovní originality a hry s barvami. Takováto netradiční zakázka byla pro náš tým příjemnou změnou. Ukázali jsme, že i takovéto netradiční zadání je pro nás další výzvou.

Pohled na rozdělení hravě barevné relaxační a elegantní pracovní zóny v tónech černé, šedé a bílé, a to pomocí skleněné zdi.

Relax vs práce

Prostor společnosti je rozdělen na pracovní a relaxační oblast. Obě části dostaly jedinečný a originální vzhled, který je podtržen barevným stylovým nábytkem doplněným o originální osvětlení v podobě černých lamp.   

Pracovní část je laděná do odstínů černé, šedé a bílé barvy, kdy zasedací místnost a pracovní místa jsou oddělena stěnou z čirého skla.

Lehká pohyblivost

Pracovní část je laděná v elegantních tónech černé, šedé a bílé. Šedá a bílá barva byla použita na křeslech od společnosti Profim; černá pak pro kancelářské židle od společnosti LD Seating. Ojedinělost použitého nábytku tkví především v bezvadné pohyblivosti a lehkosti přemístění. Originálním prvkem je stylový stůl ARKITEK od společnosti ACTIU.

Barevné taburety a pohovka v hořčicové barvě spolu s barevným kobercem čtvercových vzorů podtrhují svěžest relaxační zóny.

Soft seating

Dodavatelem soft seating v relaxační části je společnost Softline, která mimo jiné dodala plně funkční pohovky. Pohovka se díky své hořčicové barvě stala dominantou prostoru. Barevnost prostoru doplňují taburety.

Lazarská 8 


Reprezentativní budova se nachází v dostupné lokalitě Prahy 2. Interiéry nabízí moderní prostory k pronájmu na prestižní adrese. Lokalita skvěle spojuje dopravu tramvajovými spoji či nájezdy na magistrálu D1 a D5.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.