Prosvětlený fit-out pro společnost GrECo

Lokalita

Polus tower 1, Bratislava

Klient

Polus

Plocha

600 m²

Realizace

12/2O15

Po úspěšně zrealizovaném fit-outu pro přední pojišťovací makléřskou společnost GrECo JTL v Praze, se CAPEXUS ujal také realizace její bratislavské pobočky. Ta se nachází v budově Polus Tower 1 a její prostory zabírají plochu téměř 600 m².

Chodba provedená v kombinaci modré a bílé s částečně prosklenými stěnami oddělujícími jednotlivé prostory.

Od pohlahy

Tým společnosti CAPEXUS se chopil kompletně celé stavební části, úpravy podlah, stropů, sádrokartonových příček i následného vybavení. Součástí projektu bylo také zhotovení komplexního technologického vybavení, včetně vzduchotechniky či strukturované kabeláže. Výsledkem byla celková realizace kanceláří, chodeb, kuchyňky a prostoru recepce, která byla laděna do neutrálních světlých barev v kombinaci s modrou korporátní barvou společnosti GrECo. 

Pohled na rozšířenou část chodby, kam byla umístěna malá odpočinková zóna v podobě dvou designových modrých křesel a praktickým kulatým stolečkem.

"Přísný" design

Fit-out se navíc realizoval pouze dle spaceplanu a podléhal velmi přísným designovým kritériím ze strany vlastníka budovy. Společnosti CAPEXUS se i přesto podařilo úspěšně projekt dokončit v průběhu necelých dvou měsíců. 

Recepce Greco v šedobílém provedení v Polus Tower je prakticky umístěna tak, aby nezabírala zbytečně mnoho prostoru a zapadala do designového konceptu.

Polus Tower 1

Polus Towers jsou díky strategickému umístění v městské čtvrti Bratislava – Nové město jedním z nejlepších míst pro business. Tyto dvě administrativní budovy jsou propojeny nákupním centrem a díky konceptu Work-Life-Balance nabízí pro podnikatele i jejich zaměstnance vyvážené pracovní prostředí a současně harmonii mezi pracovním a soukromým životem. Budovy navíc nabízí kancelářské prostory na míru, vysoký standard společných prostor a široké spektrum sportovních a zábavních aktivit.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.