Fit-out pro Concentrix Slovakia

Lokalita

Budova Polus Tower, Bratislava

Klient

IMMOFINANZ

Plocha

1 000 m²

Realizace

10/2O15

Pro nadnárodní společnost Concentrix, která je leaderem v poskytování konzultačních služeb v různých sektorech s vysokou přidanou hodnotou jsme zrealizovali kompletní řešení fit-outu dle přísného standardu budovy a požadavků nájemníka včetně technické rekonstrukce na celkové ploše 1 000 m². 

Zasedací místnost tvořená velkým LCD za kterým je velké okno, místnosti také dominuje podlouhlý bílý stůl v kombinaci s černými kancelářskými křesly.

Průběh realizace

Prostor jsme přebírali jako shell and core a za pouhé dva měsíce se nám podařilo zrealizovat prostory openspacu, zasedací místnosti, kuchyňky i relax zóny.

Po nastěhování do budovy Polus Tower I velmi oceňujeme práci, kterou zde odvedla společnost Capexus. Během pouhých 2 měsíců zrealizovali pro naši společnost zcela nové zázemí. Na spolupráci si velmi vážíme především individuálního přístupu k zákazníkovi a kvality provedení práce.
Ladislav Rado, ředitel Slovenské pobočky společnosti Concentrix
Pohled do openspace kancelacáří společnosti Concentrix s provními stoly v půli dělenými černou přepážkou. Prostoru dominují velké sloupy u stěny s okny, které jsou různě barevné.

Polus Tower I

Polus Towers jsou díky strategickému umístění v městské čtvrti Bratislava – Nové město jedním z nejlepších míst pro business. Tyto dvě administrativní budovy jsou propojeny nákupním centrem a díky konceptu Work-Life-Balance nabízí pro podnikatele i jejich zaměstnance vyvážené pracovní prostředí a současně harmonii mezi pracovním a soukromým životem. Budovy navíc nabízí kancelářské prostory na míru, vysoký standard společných prostor a široké spektrum sportovních a zábavních aktivit.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.