Realizace recepce a klientské zóny pro společnost Otidea a.s.

Lokalita

Praha 8 - Karlín

Klient

Otidea

Plocha

50 m²

Realizace

10/2O15

Mezi úspěšně dokončené projekty společnosti CAPEXUS se řadí také realizace recepce a klientské zóny pro společnost Otiedea a.s., která sídlí v budově Meteor C. Meteor Centre Office Park se nachází v jedné z nejvíce se rozvíjejících částí Prahy, v Praze 8 – Karlíně, který se postupně stává prestižní kancelářskou lokalitou .Poslední fáze projektu Meteor Centre Office Park – budova C nabízí přibližně 4 700 m2kancelářských a obchodních prostor. 

Příjemnou až familiární klientskou zónu firmy Otidea a.s. vytváří dřevěný stůl s kovovou konstrukcí, designové židle a tapeta na stěnách.

Světlé tóny barev

Cílem realizace bylo splnění požadavků klienta, který chtěl vytvořit příjemnou až familiérní klientskou zónu. Návrh nesměl být výstřední, zároveň však lehce zapamatovatelný.  V rámci tohoto konceptu byly použity světlé tóny barev v kombinaci s prvky v dekoru dřeva.  Dominantou prostoru je bezesporu část s recepcí, jejíž výmalba je sytě žlutá a upoutává pozornost návštěvníka. Naši architekti využili design dřeva nejen v rámci podlahové krytiny a nábytku, ale také k vytvoření 2D ornamentů, které opticky rozdělují prostor. V zasedací místnosti je použit nábytek s jednoduchými liniemi. Ten v kombinaci se světlými tóny barev působí přirozeně a vzdušně.

Recepce pro společnost Otidea a.s. s dřevěným dekorem, bílou pohovkou a bílým stolkem s rostlinou.

Nezvyklý design

Použití neobvyklého designu, dřevěného dekoru a zdůraznění prostoru recepce jsou body vedoucí k vytvoření příjemného pracovního prostředí a spokojenosti našeho klienta.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.