Realizace nových kanceláří pro společnost Regus

Lokalita

Office Park Nové Butovice

Klient

Regus

Plocha

700 m²

Realizace

3/2O15

Na konci měsíce března jsme úspěšně předali svůj další projekt klientovi Regus. Jednalo se o výstavbu jejich nového centra v budově C projektu Office Park Nové Butovice v Praze 5 vlastněný investičním fondem CPDP2.

V nové kanceláři pro Regus v Office Parku Nové Butovice se nachází i coffee pointy pro zaměstnance. Světlý prostor kuchyňky je doplněn zelenou stěnou za linkou.

Společné zóny

Vzhledem k činnosti společnosti je celý prostor rozdělený na jednotlivé kanceláře a obsahuje také společné zóny (kuchyňky, zasedací místnosti, coffee pointy).  

Velkými okny do kanceláře firmy Regus prochází světlo, kolem zaobleného bílého stolu stojí černé čalouněné kancelářské židle s kovovou konstrukcí. Prostor je doplněn zelenou rostlinou.

Prostoupení světla kanceláří

Za použití skleněných prvků se dosáhlo dobrého denního osvětlení i ve střední části kanceláře. 

Nové kanceláře pro Regus v Office Park Nové Butovice jsou vybaveny barevnými stropními světly, působí svěže díky velkým oknům, bílým stolům a žluté malbě v kontrastu se zelenou rostlinou ve vysokém šedém květináči.

Osvěžení kanceláře firmy Regus

Do prostoru jsou zakomponovány i zajímavé barevné prvky, které tyto reprezentativní prostory příjemně oživují. 

Office Park Nové Butovice má příjemné rozlehlé kanceláře, ve kterých je mnoho světla díky velkým oknům. V kanceláři je bílý čtvercový stůl a černé kancelářské židle.

Úspěšná rekonstrukce

Tato zakázka byla náročná zejména z důvodu specifických korporátních požadavků a procesů na straně Regusu, nicméně díky velmi dobré komunikaci a podpoře ze strany klienta se nám podařilo projekt dovést k úspěšnému konci.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.