Designové kanceláře pro QBE v budově GEMINI

Lokalita

Praha 4 - Pankrác

Klient

QBE

Plocha

350 m²

Realizace

6/2O15

Společnost CAPEXUS zahájila realizaci interiérových úprav pro společnost QBE v budově Gemini v Praze 4 na Pankráci.

Nadhledová vizualizace prostor designové kanceláře pro QBE v budově Gemini od firmy CAPEXUS.

Klient

QBE Česká republika se zaměřuje především na pojištění podnikatelských subjektů, a to zejména v oblasti pojištění majetku a odpovědnosti za škodu.

Kancelář QBE je vybavena velkým bílým stolem a bílými konferenčními židlemi s kovovou konstrukcí. Prostor je rozdělen skleněnou zdí s ornamenty. Podlahu pokrývá koberec z nové kolekce Voxflor Color Spring.

Uzpůsobený design

Projektu jsme se účastnili od samého začátku a náš architektonický tým je zároveň autorem designového návrhu. Neotřelým návrhem jsme maximálně podpořili korporátní identitu klienta, design je uzpůsoben fungování společnosti a zároveň se nejedná o "tuctový" open space.

Jako náš první klient bude QBE mít ve svých kancelářích koberec Voxflor Color Spring, který je čerstvou novinkou v designu podlahových krytin. Jedinečností této kolekce jsou barevné gradientní přechody.

Zasedací místnost QBE je vybavena velkým bílým stolem a bílými konferenčními židlemi s kovovou konstrukcí. Výmalba simuluje funkci klasické popisovací tabule. Podlahu pokrývá koberec z nové kolekce Voxflor Color Spring.

Funkce popisovací tabule

Dalšími zajímavostmi jsou grafické polepy na barevné výmalbě, atypické truhlářské prvky či použití speciální výmalby v zasedacích místnostech, která simuluje funkci klasické popisovací tabule.

Kancelář QBE je vybavena bílými stoly, černými kancelářskými židlemi a zelenými křesílky. Vše propojují jednotlivé motivy, jako je šedý koberec s modrými a zelenými pruhy.

Design sjednocen motivy

Celým návrhem prochází několik motivů, které design sjednocují – např. dekor dřeva použitý na materiálu dveří, recepčního pultu a vinylových obkladů nebo použití organických motivů lístků na zástěně u relax zóny a polepech skleněných příček.

Dokončení projektu je plánováno na konec června 2015.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.