Revitalizace a zateplení recepcí na Office Parku Nové Butovice, Praha 5

Lokalita

Praha 5 - Nové Butovice

Klient

Office Park

Plocha

1 000 m²

Realizace

8/2O14

CAPEXUS  dokončil revitalizaci čtyř recepcí na budovách Office Parku Nové Butovice.
Dodávka zahrnovala kompletní návrhy designu včetně nábytku a technické řešení zateplení recepcí v budově C a D.

Revitalizace recepcí v Offiece Parku Nové Butovice přinesl krásný estetický výsledek. U stěhy jsou rostliny, nad výtahem je jasně vidět písmeno dané budovy.

Čistota prostoru

Hlavní výzvou bylo skloubit omezený rozpočet a co nejlepší estetický výsledek. Důležitá tedy byla práce s detaily, které nejsou finančně náročné, ale pomohou zpestřit celý prostor. Například vytvoření zelené stěny z popínavých rostlin na recepci D. Zadáním investora také bylo, aby se na recepcích jasně objevila písmena a barvy jednotlivých budov. CAPEXUS toto zadání vyřešil instalací barevných desek s písmeny na jednotlivých recepcích. Výsledek působí velice elegantně a barvy nenarušují čistotu prostor.
 

Revitalizace recepcí v Office Parku Nové Butovice přinesl krásný estetický výsledek. U stěny jsou rostliny, nad výtahem je jasně vidět písmeno dané budovy.

Konvektory

U zateplení bylo potřeba vyjít s omezeným rozpočtem tak, aby recepční dostali maximální komfort i v chladných zimních měsících. Z toho důvodu se použily konvektory vedle a uvnitř recepcí, které nenarušují design prostor a jsou v těsné blízkosti sedících recepčních.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.