Toalety pro obchodní centrum EUROVEA

Lokalita

EUROVEA, Bratislava

Klient

EUROVEA

Plocha

250 m²

Realizace

10/2O16

​CAPEXUS zrealizoval nové ekologické toalety pro obchodní centrum EUROVEA. Toalety byly dle přání klienta vyhotoveny s ohledem na zvýšení komfortu všech skupin zákazníků a zákaznic. V prvním poschodí nákupního centra tak příchozí nově najdou čtyři přebalovací koutky, včetně diskrétních zón pro kojící matky, nebo toalety speciálně navržené pro malé děti.

Chodba z výtahové lobby vede k toaletám a je ukončena bubble wall.

Bublinky, prosím...

CAPEXUS realizoval zakázku na základě návrhu externího architektonického studia. K toaletám se návštěvník dostane pomocí chodby, která se otevírá do výtahové lobby a pokračuje až k ústřednímu bodu celého vstupního prostoru, jímž je unikátní bubble wall

Prostory toalet s atypickým trojúhelníkovým osvětlením a LED pásy.

Dostatek světla

Na stropech samotného prostoru toalet je použito víceúrovňové osvětlení – atypické trojúhelníkové prvky doplňují LED pásy a bodová světla, která přechází do lineárního osvětlení na stěnách.

Prostor dámských toalet, umyvadlová zóna s kameninovou podlahou a velkoformátovým obkladem.

Ve vysokém lesku

Osvětlení nechává vyniknout kameninovou dlažbu i jemně strukturovanou tapetu na stěnách v prostoru chodby. Na stěnách u toalet je pak použit velkoformátový obklad, který oživují zelené skleněné sanitární příčky.

Klient byl s projektem nadmíru spokojený a na základě úspěšné realizace nám zadal kompletní rekonstrukci dalších třech toalet v nákupním centru.

EUROVEA, Bratislava

Obchodní centrum EUROVEA je součástí moderní městské čtvrti EUROVEA, která se nachází v jedinečné nábřežní lokalitě v těsné blízkosti historického centra Bratislavy. EUROVEA nabízí nejmodernější kancelářské, rezidenční a obchodní prostory i místa pro zábavu a oddych, a stává se tak novým a dynamickým návštěvním bodem. Neodděliteľnou součástí EUROVEY je dvojhektarový nábrežní park s promenádou a nové náměstí. EUROVEA byla navržena tak, aby se stala novým komerčním centrem a zároveň ohniskem společenského života v Bratislavě.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.