Funny Sassy

Lokalita

Praha 9 - OC Letňany

Klient

Funny Sussy

Plocha

250 m²

Realizace

6/2O15

Jeden z velmi kreativních projektů z dílny našich architektů je dětské kadeřnictví Funny Sussy. Požadavek na zpracování a realizaci salonu vzešel od tohoto klienta již podruhé. 

Kadeřnictví Funny Sussy hýří veselými barvami. Interiér je opticky rozdělen na několik částí díky barevným stěnám a podlaze.

LED osvětlení

Úkolem bylo vytvoření studie v charakteru předchozí realizace v OC Galerie Butovice. Studio Funny Sussy poskytuje služby dětem, proto je design navržen velmi barevný a hravý, kterému dominují výrazné barvy a specifické osvětlení prostoru. Do zrcadel je zabudováno LED osvětlení, které lemuje kadeřnické plochy. Podlaha je tvořena vinylem, který je vhodný do tohoto typu provozu. 

Dětské kadeřnictví Funny Sussy je příjemně osvícené kulatými bílými lampami. V interiéru jsou fialová křesla a police a zelená sedací souprava.

Barvy

Kombinace použitých materiálů a barev působí hravě a uvolněně. Výsledkem této realizace je spokojenost zákazníků i klienta, který nás k realizaci svého salonu pozval již podruhé.

Zajímavé na této realizaci byl návrh prostoru pro ty nejmenší, vytvoření barevně sladěného prostoru, který je funkční a zároveň upoutává pozornost návštěvníků.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.