11 zasedaček pro Seznam.cz v barvách duhy

Lokalita

Palác Křižík

Klient

Seznam.cz

Plocha

1 200 m²

Realizace

05/2O18

Velkou výzvou byla pro naši společnost realizace 11 unikátních zasedacích místností pro společnost Seznam.cz. Cílem bylo rozbít jednotnost a nevýraznost prostor, rozlišit jednotlivé místnosti a vpustit dovnitř hravost, příjemné materiály a barvy, a vytvořit tak neformální komfortní prostory pro setkávání.

Vizualizace zasedací kanceláře Seznam laděné do žluto-šedé kombinace vybavení, akustických prvků i nábytku.

Sladěné barvy

Přízemní prostor působil ponurým chladným formálním dojmem. Náš tým architektů se zhostil nového návrhu, do kterého promítl plné barevné spektrum – v půdorysu zasedací místnosti tvoří duhu.

Úkolem bylo v prostoru sladit materiály a barevnosti nábytku, koberců, akustických panelů a tapet. Prostory dotváří sezení a stoly variabilních tvarů, které plně korespondují s tvary akustických panelů na stěnách. Kontrastně k sytým barvám pak působí pohledový surový beton.

Zasedací místnost tvoří prvky převážně v tmavě modré provedení, přičemž je směle doplňují černobílá kostkovaná křesla.

Otevřené zasedací místnosti

Část zasedacích prostor je přímo otevřená prosklenou stěnou do ulice. Veškeré prostory jsou přístupné z dlouhé chodby uvnitř budovy. Vnitřní stěny místností směrem do chodby jsou prosklené, a tím propouští barvy do koridoru a evokují příjemnou, hravou přátelskou atmosféru.

Pohled z průchozí chodby na barevné zasedací místnosti Seznam.cz, kde vždy ladí nábytek, koberce i akustické prvky ve zvoleném tónu.

Harmonizace

Názvy místností jsou dnes spojeny s jednotlivými odděleními společnosti, resp. s jejími portály – např. Mapy.cz jsou v odstínech zelené, zatímco Email.cz do oranžova. Interiér zasedacích místností je rafinovaný – promyšlen je každý detail, kdy harmonizují nejen příjemné oku lahodící barvy, ale především funkční vlastnosti.

Zasedací místnost v modrých odstínech s bílým konferenčním stolem, černošedými akustickými panely a otevřenou prosklenou stěnou směrem do ulice.

Nadstandardní doba realizace

Realizace interiérů proběhla během prodlouženého víkendu, bez narušení provozu -klient byl velmi spokojen nejen s jedinečností prostor, splněním představ klienta, ale také s nadstandardní dobou realizace.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.