Jedinečné kanceláře pro tým vývojářů Siemens

Lokalita

City West - Praha

Klient

Siemens, s.r.o.

Plocha

1 000 m²

Realizace

9/2O16

V září 2016 jsme dokončili rozsáhlý projekt kancelářských prostor pro vývojáře společnosti SIEMENS.  Prostory o výměře 1000 m²se nacházejí v prvním nadzemním podlaží objektu City West B2 v Praze 5 – Stodůlkách. Součástí projektu byla nejen vestavba, ale i kompletní dodávka nábytku.

Prosvětlené kancelářské prostory oddělené navzájem atypicky tvarovanými OSB deskami v kombinaci s popisovatelnými skly, na zemi koberec se čtvercovým vzorem.

OSB základ

Zadáním bylo vytvořit kreativní, moderní a vzdušný prostor. Hlavním prvkem interiéru jsou OSB konstrukce, které podporují nejen snížené jádrové prostory, ale také prostor pro relaxaci a neformálních meetingy.  Díky OSB deskám a použití jemných barevných odstínů doplněných korporátní modrou jsme vytvořili světlý, útulný a netradiční prostor pro práci. 

Pohled na velkoplošné tapety s barevnými motivy na konci chodby, kde na pravé straně jsou i prosklené stěny a po levici OSB deska s popisovatelným sklem.

Hravé prostředí

Hravost prostředí je podpořena návrhem a barevností koberce, která je na první pohled náhodně rozptýlená. V interiéru jsou navržena atypická popisovatelná skla na OSB obložení poloprosklených příček, popisovatelná tabulová výmalba a velkoplošné tapety s barevnými motivy. Architektonickou část navrhovala architektka naší společnosti Ing. arch. Tereza Bradová.

Pohled na relaxační zónu s šedo-žlutou pohovkou a černobílými doplňky. Přes chodbu, která je z obou stran oddělená prosklenou stěnou, je zasedací místnost.

Vybavení

Zasedací místnosti, kanceláře, kuchyňky a velký prostor pro relaxaci jsou vybaveny nábytkem ACTIU – modulové sezení a stoly řady LONGO, konferenční židle CRON, židle WING a stoly Tabula TAR 20. Výrobce SOFTLINE dodal do prostor určených pro relaxaci sofa Loft, křesílka Eden, taburety Drum a fatboye Magnum. Speciální barové židle řady Volt použité pro phone booty a velký relaxační prostor doplnila společnost PEDRALI. 

Věříme, že jedinečné hravé a neformální prostředí s relaxačními prostory bude inspirací pro vývojářský tým společnosti SIEMENS.

V našem vývojovém a prototypovém centru Siemens tradičně klademe důraz na vytvoření příjemné a přátelské atmosféry na pracovišti, která lidi spojuje a motivuje k práci, kreativitě a vede k vzniku inovací. Společně s CAPEXUSem se nám podařilo navrhnout a vytvořit nové prostory, ve kterých se kolegové cítí příjemně, mají dostatek zázemí a místa nejenom na práci ale i kreativitu. Velmi důležité pro nás bylo vytvořit multifunkční prostor, ve kterém můžeme s kolegy vypít šálek kávy, zahrát si fotbálek, zorganizovat velký meeting, ale i například oslavit Mikuláše i s rodinami. Náš nový centrální „hub“ nazván Ingenuity Coffee s barem úspěšně prošel prvními zatěžkávacími zkouškami a těšíme se na další spolupráci.
V. Kulla, Siemens

B3 City West

Budova B3 Siemens je součástí administrativních budov City West situovaná v pražské čtvrti Stodůlky. Krom tohoto administrativního sídla, které představuje pro své uživatele dokonalou kombinaci pracovního prostředí a služeb, kde architektura, unikátní design a zelené relaxační zóny hrají klíčovou roli, zde vzniklo také zcela nové rezidenční sídlo, městský park či centrální náměstí s množstvím obchodů a služeb.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.