Kancelář pro Wolf Theiss v Bratislavě

Lokalita

Bratislava - Aupark Tower

Klient

Wolf Theiss

Plocha

500 m²

Realizace

9/2O14

Capexus s radostí oznamuje úspěšné dokončení pilotního projektu a zahájení své působnosti v Bratislavě.

První referencí na novém trhu je dokončená realizace fitoutu pro významného klienta – mezinárodní advokátní kancelář Wolf Theiss, jednu z předních AK v regionu střední a východní Evropy.

První projekt v Bratislavě je zaměřen na fitout kanceláří Aupark Tower, podlahu pokrývá moderní koberec, prostor odděluje prosklená stěna.

Nejvyšší úroveň služeb

Wolf Theiss se ze Starého Města přestěhovala do Aupark Tower (vlastněné fondem Heitman), jež patří mezi nejlepší administrativní budovy na bratislavském trhu. „Hledali jsme vhodnou moderní budovu v centru města a vybrali jsme Aupark Tower. Budovu, která poskytuje to samé, co zabezpečujeme my pro naše klienty – nejvyšší úroveň služeb," nechal se slyšet Erik Steger, Managing Partner Wolf Theiss.

Při přípravě projektu byl kladen maximální důraz na jednoduchý, čistý design a kvalitu materiálových řešení. Kanceláře jsou navrženy s vytříbeným vkusem v souladu s korporátní identitou Wolf Theiss.

Kooperace se společností Capexus probíhala k naší maximální spokojenosti. Tým Capexu prokázal odpovídající míru profesionality během všech jednání, stavební realizace i dokončovacích prací.Komunikace s ním byla na vynikající úrovni.
Ľuboš Frolkovič, Partner Wolf Theiss
Fitout kanceláří se vyznačuje čistým designem, v prostoru jsou rostliny a prosklené stěny, které umožňují světlu vstoupit do místnosti.

Napjatý harmonogram

Během realizace bylo nutné vzájemně koordinovat všechny zúčastněné  od architektů, projektantů, projektových manažerů, technického dozoru investora ad. Společným úsilím celého týmu bylo zbudovat interiér splňující náročné požadavky na dispoziční řešení, dotáhnout projekt do konce při dodržení napjatého harmonogramu, a tím proměnit klientova očekávání ve skutečnost.

Capexus díky své práci na projektu získal od majitele budovy i od nájemce vynikající reference:

Spolupráce se společností Capexus byla správným krokem pro úspěšné dokončení projektu.Jejich profesionální přístup a efektivita byly klíčovými charakteristikami při reakcích na naše potřeby v průběhu celého procesu.
Tereza Bradová - architektka

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.