Kanceláře Christian Dior v Praze

Lokalita

Charles Square Center

Klient

Christian Dior

Plocha

1 000 m²

Realizace

2/2O15

Tým CAPEXU vyhrál výběrové řízení a zrealizoval výstavbu kanceláří pro společnost Christian Dior v budově Charles Square Center na Karlově náměstí v Praze. 

V kanceláři Christian Dior jsou bílé stoly a černé čalouněné kancelářské židle, prostor je oddělen skleněnou příčkou a perfektně osvětlen.

Navrhli jsme celý koncept kanceláří

Christian Dior působí na trhu již od roku 1946. Zabývá se především prodejem luxusního zboží – kožených doplňků, módních šperků, obuvi, klenotů, vůní, kosmetiky a dalších.

Jednalo se o komplexní dodávku stavebních prací včetně koordinace dodávek se zahraničními dodavateli.

Nová kancelář v Charles Square Center má velká okna s výhledem na centrum města, v prostoru jsou šedá moderní křesla a bílý konferenční stolek. V pozadí vyčnívá dominantní černo-bílý portál se zakladatelem firmy Christian Dior.

Portál se zakladatelem firmy

Výstavba kanceláří obsahovala několik zajímavých architektonických prvků jako např. niky při vstupu pro umístění voňavek, velký totem z korianu s logem a velký atypický portál se zakladatelem firmy.

Velkou výzvou byla také instalace velkého projekčního plátna ve školící místnosti a propojení dat s projektorem.

Prosvětlená kancelář v Charles Square Center s bílým pracovním stolem a konferenčním stolkem s výhledem na Karlovo náměstí.

Dvojjazyčná dodávka

Samotná realizace probíhala za velmi napjatého harmonogramu s velkou náročností koordinace dodávky výrobků nejen v češtině, ale i v anglickém jazyce.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.